Hallo mensen! Even een huishoudelijke mededeling voor de bezoekers. Ongeveer twee jaar geleden begon ik deze website als een zijprojectje met het idee om over retrogaming te schrijven. Ik zou nu willen dat ik kon melden dat Neon Gorilla een geweldige groei heeft doorgemaakt, en dat ik op het punt sta te rentenieren, maar helaas, dat is niet het geval. Wat ik wél kan zeggen, is dat er de komende tijd wat dingen op Neon Gorilla gaan veranderen.

Sinds het oprichten van Neon Gorilla zijn er met name teksten op de site verschenen. Logisch, want het is een blog. Af en toe werd er ook geëxperimenteerd met podcasts en video. Deze twee formats zijn ons eigenlijk zo goed  bevallen, dat Neon Gorilla vanaf nu zich voornamelijk op deze vorm van content zal richten.

Niet alleen verandert de focus op het soort content dat we gaan maken, ook wordt er meer gemaakt. Sinds deze maand ben ik namelijk het glorieuze bestaan van afgestudeerde ingerold, wat betekent dat er meer tijd dan ooit is voor het maken van items! Ook is het team van Neon Gorilla uitgebreid met meer peepz die jullie de komende tijd zullen zien verschijnen.

De focus van Neon Gorilla ligt nog steeds op retro, maar verwacht in de toekomst ook video’s en podcasts over andere onderwerpen. Dit ligt wel in het verlengde van wat we al maakten, maar we kiezen voor een wat bredere opzet waarbij ook ruimte is voorandere thema’s. Wij hebben d’r heel veel zin in en hopen dat jullie weer te zien bij het nieuwe format! Oh, en om nog even terug te komen op dat rentenieren: dat is slechts een kwestie van tijd.

Comments are closed.